IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Finansieringsselskapenes Forening

Vis i kart
23 28 44 80
firmapost@finfo.no www.finfo.no

Mer informasjon

Finansieringsselskapenes Forening ble stiftet i 1984 som en fusjon mellom de tidligere tre foreninger Leasingkomitéen, Factoringforeningen og Norske Finansieringsselskapers Forening.

Finansieringsselskapenes Forening er en bransjeforening for finansieringsselskaper som driver virksomhet i Norge. Medlemmer kan være finansieringsselskaper med konsesjon i Norge eller andre finansinstitusjoner med konsesjon som driver virksomhet innenfor områdene: Leasing Factoring Lån mot salgspant Kredittkort, betalingskort eller faktureringskort Annen forbrukerfinansiering Også filialer etablert i Norge av utenlandske finansieringsselskaper eller andre finansinstitusjoner som driver virksomhet innenfor disse områder, kan opptas som medlemmer. Det er en forutsetning for medlemskap at virksomheten står under tilsyn av Kredittilsynet eller tilsvarende myndighet i utlandet, og er underlagt krav til egenkapital og regnskapsoffentlighet.

Foreningen ivaretar medlemmenes interesser overfor myndighetene og er høringsinstans for lovforslag som berører selskapenes virksomhet. Foreningen gir medlemmene bistand i spørsmål av juridisk, regnskapsmessig, administrativ og internasjonal karakter.

Kontaktinformasjon

www.finfo.no

Besøksadresse Hansteens gate 2, 0253 Oslo
Postadresse Postboks 2330 Solli, 0201 Oslo
 
Epost
firmapost@finfo.no
Telefon
(+47) 23 28 44 80
Telefaks
(+47) 23 28 44 84

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies