IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Felleskjøpet Rogaland Agder Sa

Vis i kart
38 32 68 40
adm@fkra.no www.fkra.no

Mer informasjon

Vi har ett mål som alltid ligger fast: Økt lønnsomhet for bonden! Vi har tatt mål av oss å være landbrukets mest attraktive og lønnsomme partner. For å klare dette skal vi være pålitelige, effektive og nyskapende.

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder.

Vårt produksjonsanlegg er lokalisert i Stavanger, samt 18 butikker og 9 verksteder fra Sunnhordland i nord til Tvedestrand i sørøst.

Konsernet består ellers av en rekke selskap, i hovedsak relatert til råvareforedling, kjæledyrfôr og eiendom. Konsernet hadde i 2010 en omsetning på ca kr 2,2 milliard og 410 ansatte. Hovedkontoret ligger i Stavanger, maskindivisjonen ledes fra Klepp.

Lange tradisjoner

Vårt Felleskjøp ble etablert av framsynte bønder i Stavangerområdet og av like framsynte bønder i Lister og Mandals Amt, begge “fellesindkjøbsforeninger” fra 1899. Virksomhetene ble utviklet, og flere enheter slo seg etterhvert sammen til samvirkeforetaket som i dag heter Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) og strekker seg fra Sunnhordland til og med Aust-Agder.

Felleskjøpet Rogaland Agder Sa holder til på besøksadressen Sundegaten 17, 4400 Flekkefjord. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Felleskjøpet Rogaland Agder Sa driver i bransjen "Korn, såvarer og fôr - Engros". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Felleskjøpet Rogaland Agder Sa på telefon 38 32 68 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fkra.no

Besøksadresse Sundegaten 17, 4400 Flekkefjord
Postadresse Postboks 208, 4001 Stavanger
 
Epost
adm@fkra.no
Telefon
(+47) 38 32 68 40
Telefaks
(+47) 51 45 12 13

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies