IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Felleskjøpet Rogaland Agder Sa

Vårt Felleskjøp!

Vis i kart
51 88 70 00
firmapost@fkra.no www.fkra.no

Mer informasjon

Felleskjøpet Rogaland Agder

Vårt Felleskjøp ble etablert av framsynte bønder i Stavangerområdet i 1899. Virksomheten ble utviklet, og nye områder ble med i samvirket som i dag heter Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) og strekker seg fra Sunnhordland til og med Aust-Agder. Vi har stolte tradisjoner å ta vare på.

I alle år har FKRA ett mål som ligger fast: Økt lønnsomhet for bonden! For å gjøre en best mulig jobb har vi tatt mål av oss til å bli det mest attraktive og dynamiske samvirket i Norden! For å klare dette må vi alltid være pålitelige, effektive og nyskapende.

Felleskjøpet Rogaland Agder produserer og selger fôr, gjødsel og såvarer. Vi leverer dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester både til landbruket og andre kunder. Ny virksomhet utvikles med basis i kompetanse innen disse områdene. Vi har produksjonsanlegg i Stavanger og Kristiansand. Vi har 18 butikker, 9 traktorverksteder og ett IMEK-verksted fra Sunnhordland i Nord til Tvedestrand i Sør. I 2007 hadde FKRA en omsetning på 1,8 milliarder fordelt på 350 årsverk. Hovedkontoret ligger i Stavanger, mens maskindivisjonen ledes fra Klepp.

Kontaktinformasjon

www.fkra.no

Besøksadresse Sandvikveien 21, 4016 Stavanger
Postadresse Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger
 
Epost
firmapost@fkra.no
Telefon
(+47) 51 88 70 00
Telefaks
(+47) 51 42 72 57

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies