IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fåvang Industrier AS

Vis i kart
61 28 43 00
lillehammer@hortenhus.no www.hortenhus.no

Mer informasjon

Snart 40 års erfaring Horten Hus as ble startet for snart 40 år siden av Gunnar Horten, som fortsatt er hovedaksjonær. Vi har et salgs- og servicenett som dekker de sentrale deler av Norge. Hovedkontoret ligger på Fåvang, der også elementproduksjonen foregår.

Egen husfabrikk. Utvendige vegger, takstoler og gavlvegger ferdigstilles innendørs i vår fabrikk på Fåvang i Gudbrandsdalen. Dermed lukkes huset raskt for vær og vind på byggeplassen. Slik reduserer vi muligheten for fuktskader og sikrer kvaliteten på utførelsen. Byggetiden reduseres også betraktelig. Les mer om fabrikken.

Fagfolk sikrer kvaliteten. Hos Horten Hus er det fagutdannede og erfarne planleggere som tegner, kalkulerer, beregner og gjør innkjøp. Solide og lokale håndverkere bygger husene. Og erfarne byggeledere har overoppsynet med at arbeidet skjer etter nøye faglige standarder. Dette sikrer kvalitet tvers i gjennom.

Fornøyde kunder. Med snart 40 års erfaring vet vi hva som skal til for å gjøre jobben skikkelig. Flere generasjoner fornøyde huskjøpere kan bekrefte dette. Innen enkelte familier opplever vi at besteforeldre, barn og barnebarn bygger Horten Hus. Slikt gleder oss! Det er viktig for oss å være en leverandør du kan stole på.

Er det noe du ønsker å vite mer om, ta kontakt med hovedkontoret på Fåvang eller et av våre lokale avdelingskontorer. Vi står gjerne til tjeneste!

Kontaktinformasjon

www.hortenhus.no

Besøksadresse Tromsnesvegen 61, 2634 Fåvang
Postadresse Tromsnesvegen 61, 2634 Fåvang
 
Epost
lillehammer@hortenhus.no
Telefon
(+47) 61 28 43 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies