IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fasadefornyeren Sa

Vis i kart
466 93 644
leiv@fremmersvik.no http://www.fasadefornyeren.no/

Mer informasjon

Målsetningen til Fasadefornyeren er å kunne tilby et utvalg av produkter og tilbehør som gjør bolig og uteplassen til et område som innbyr til mer nytelse og rekreasjon enn som en årlig stor arbeidsoppgave som nesten er umulig å få gjennomført.

Produktspekteret vårt spenner over Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser, vedlikeholdsfrie vindusskodder, vedlikholdsfrie terrassegulv, vedlikeholdfritt espalie, vedlikholdsfritt rekkverk, vedlikeholdsfrie glasslister alt i 100% vinyl (pvc).

Fra Mai 2011 er vi også igang med mindre bygge og rehabiliteringsoppdrag slik som terrasser, skifting av vinduer og dører osv. selfølgelig utført av faglært personell.

November 2011 skriver vi forhandleravtale med Santex AB som er Skandinavias største og eldste produsent av hagestuer og vinterhager. Vi er stolte over å ha fått på plass denne avtalen. Dette er et produkt som er i meget positiv utvikling og som vi venter oss mye av i tiden som kommer.

VI ER IDAG NORD ROGALAND OG SUNNHORDALAND’S MEST KOMPLETTE LEVERANDØR AV VEDLIKEHOLDSFRIE PRODUKTER TIL FASADE OG UTEMILJØ

Fasadefornyeren Sa holder til på besøksadressen Sirivegen 3, 5516 Haugesund. Foretaket ble startet i 2011-01-01 og som et Sa. Fasadefornyeren Sa driver i bransjene "Trelast - Engros", "Trelast - Forhandlere", "Trelast, tømmer og byggevarer - Agentur" og "Trevarer - Produksjon". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fasadefornyeren Sa på telefon 466 93 644, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.fasadefornyeren.no/

Besøksadresse Sirivegen 3, 5516 Haugesund
Postadresse Sirivegen 3, 5516 Haugesund
 
Epost
leiv@fremmersvik.no
Telefon
(+47) 466 93 644
Mobiltelefon
(+47) 466 93 644

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies