IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fanny Langestrand Cafe

I møte med mat - mennesker - en melodi

Vis i kart
901 08 177
www.fannycafe.no

Mer informasjon

I et mangfold av mat, utstillinger, rolig musikk og avslappet atmosfære, finner du Fanny Langestrand Café. Blant møbler fra 1940–50 tallet, vegg i vegg ved Larvik Museum serverer vi lunsjretter og hjemmebakte kaker. Det sies at vi er hjerte i Verksgården.

Vi vet at noen kanskje bare har en halv time pause, derfor lager vi maten á minute. Hos oss blir folk snille og sier sett deg her hvis det er plass ved deres bord. Derfor tar vi ikke bordbestillinger. Har du tid til å prate, slår vi gjerne av en prat, hvis vi har tid. Det skal være lett å være hos oss. På veggen henger det en husgitar og du vil se mange smil hvis du tar en trall.

Det er mulig å ta med seg sin bærbare PC og kombinere litt jobbing med en matbit eller bare en kaffe latte. Vi har internett. I tårnet kan man ha møter kombinert med lunsj for opp til 25 personer. Det går fint å avtale utenom åpningstid.

Vi vil ikke streve etter å være perfekte, men vi strever etter å gi deg en god følelse. Først og fremst vil vi gi deg noe som smaker godt, som gjør deg passe mett og som kanskje får deg til å trekke pusten og puste rolig ut igjen.

Kontaktinformasjon

www.fannycafe.no

Besøksadresse Nedre Fritzøegate 2, 3264 Larvik
Postadresse Nedre Fritzøegate 2, 3264 Larvik
 
Telefon
(+47) 901 08 177
Mobiltelefon
(+47) 901 08 177

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies