IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fannrem Motorverksted

Vår kunskap - Din trygghet!

Vis i kart
72 48 24 04
motorverksted@online.no http://www.vpracingfuels.no/

Mer informasjon

Fannrem Motorverksted ble stiftet i 1999 av Odd Erik Fossum.

Vi har våre lokaler på Fannrem i Orkdal Kommune ca 45 minutters kjøring sørvest for Trondheim langs E39. Vårt hovedmarked er Midt Norge og Møre men vi leverer til kunder i hele landet. Våre oppdragsgivere er ca 50% private og 50% bil og landbruksverksteder.

Vi er en liten bedrift som sysselsetter to mann på heltid, med riktig verktøy og maskinpark utføres oppdrag med kvalitet framfor kvantitet og kundene har direkte kontakt med personene som utfører jobben.

I tillegg har vi egen ”speed shop” der alle deler som blir brukt til våre oppdrag blir importert direkte fra anerkjente leverandører. Vår ”Speed Shop” selger i tillegg deler til kunder over hele landet.

Vi er også Norsk importør av VP Racefuels, og med lager på Fannrem distribuerer vi ut til både forhandlere og kunder over hele landet.

Vi har mange års erfaring og bred kompetanse for å hjelpe kundene både med svar på tekniske spørsmål, arbeid og deler.

Med personlig kontakt, erfaring og løsninger på mange felt gjør dette oss til en komplett samarbeidspartner for våre kunder.

Velkommen.

Fannrem Motorverksted holder til på besøksadressen Fannrem Motorverksted Hemneveien, 7320 Fannrem. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-11-05 og som et Enkeltpersonforetak. Fannrem Motorverksted driver i bransjen "Bildeler og bilrekvisita - Forhandlere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fannrem Motorverksted på telefon 72 48 24 04, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.vpracingfuels.no/

Besøksadresse Fannrem Motorverksted Hemneveien, 7320 Fannrem
Postadresse Fannrem Motorverksted Hemneveien, 7320 Fannrem
 
Epost
motorverksted@online.no
Telefon
(+47) 72 48 24 04
Telefaks
(+47) 72 48 05 45

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies