IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fana Sparebank Sentrum

Vis i kart
55 31 06 61
post@fanasparebank.no www.fanasparebank.no

Mer informasjon

Vi har latt oss inspirere av varden på byfjellene i valget av nytt logo-symbol. I dag fungerer varden som en veiviser i den norske fjell-heimen, og guider spreke nordmenn frem til målet de har satt seg.

En varde er bokstavelig talt bygget stein på stein. Dette henspiller til våre røtter, selve sparebankkonseptet, om at systematisk sparing gir resultater over tid.

Ved å ta hevd på varden på byfjellene, tar vi også hevd på et ekte bergensk symbol. I tillegg assosieres vi med gode verdier som sunnhet, aktivitet og lokalkunnskap.

Hver og en av oss er en viktig stein i denne varden. Vi er kundens rådgiver og veiviser i hverdagen. Det er vi som hjelper kunden å ta viktige og riktige valg når han står ved veiskiller i livet. Gode råd fra banken er betydningsfulle og blir tatt med i betraktningen når store avgjørelser skal tas. Sammen har vi et ansvar for at kunden alltid sitter igjen med et inntrykk av at de får bedre råd på veien i Fana Sparebank.

Fana Sparebank Sentrum holder til på besøksadressen Markeveien 4C, 5012 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fana Sparebank Sentrum på telefon 55 31 06 61, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fanasparebank.no

Besøksadresse Markeveien 4C, 5012 Bergen
Postadresse Postboks 10 Nesttun, 5852 Bergen
 
Epost
post@fanasparebank.no
Telefon
(+47) 55 31 06 61
Telefaks
(+47) 55 91 99 79

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies