IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Face To Face Reisebyrå AS

Vi er et lite feriereisebyrå i Sandvika med lang bransjeerfaring.

Vis i kart
67 57 20 90

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
to@face-face.no www.face-face.no

Mer informasjon

Vi er et lite feriereisebyrå i Sandvika med lang bransjeerfaring. Tett kontakt med våre kunder er en selvfølge hos oss fordi vi mener at personlig rådgivning er den beste starten på en fin opplevelse.

Face to Face Reisebyrå er et fullservice reisebyrå. Det betyr at vi kan hjelpe deg med det meste når det gjelder dine reiseønsker. Samtidig har vi også våre “spesialiteter” som vi er ekstra gode på. Les mer om oss her

BRASIL Velkommen til Brasil, kontrastenes land! Her finnes det noe for en hver smak. Opplev alt fra Amazonas eventyrlige regnskog, mileIange kritt hvite strender, noen av verdens største og vakreste byer og ikke minst den avslappede og livsglade stemningen i dette fargesprakende landet! I Brasil finnes det mange muligheter både for den som vil nyte sola, bade og slappe av i hengekøyen til den som vil ut og oppleve natur, kultur, musikk, glede og gjestfrihet.

Velkommen til Alpene i vinter. Ingen andre steder samles så mange mennesker som deler en felles interesse for spektakulære naturopplevelser, god mat og komfortable bosteder. Er du skikjører, soltilbeder og setter pris på et godt kjøkken, så finnes neppe noe bedre enn en skireise. Vi hjelper deg med din STS Alpereise!

THAILAND Et smilende og vennlig folk, fantastiske strender og et av verdens beste kjøkken. I løpet av det siste tiåret har Thailand blitt et av de mest populære reisemålene i vinterhalvåret. Det er lett å førstå hvorfor. Med oss kan du sy sammen den Thailandsferien som passer best!

SØR-AFRIKA Å reise igjennom Sør-Afrika er som å reise igjennom flere kontinenter. Dette landet har alt å tilby: bølgende gressletter, ørkenlandskap, grønne koller, fjellenes dramatiske skjønnhet og de praktfulle kyststripene.

Face To Face Reisebyrå AS holder til på besøksadressen Rådmann Halmrasts vei 10, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet i 1997-11-06 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-11-24 og som et Aksjeselskap. Face To Face Reisebyrå AS driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reisebyråer". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Face To Face Reisebyrå AS på telefon 67 57 20 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.face-face.no

Besøksadresse Rådmann Halmrasts vei 10, 1337 Sandvika
Postadresse Claude Monets alle 21, 1338 Sandvika
 
Epost
to@face-face.no
Telefon
(+47) 67 57 20 90
Telefaks
(+47) 67 57 20 95

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies