IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Excelar AS

Velkommen til Excelar AS!

Vis i kart
414 72 542
dag@excelar.no www.excelar.no

Mer informasjon

Excelar AS er en Microsoft Dynamics NAV Registered Partner og våre medarbeidere er sertifiserte innen utvikling, implementering og drift av de produkter vi leverer.

Vi fokuserer på et lite antall utvalgte bransjer og har en målsetning om å være en ledende leverandør av løsninger og tjenester til disse bransjene.

Som den eneste Microsoft partner i Norge tilbyr vi en løsning til regnskapsbyråer og andre tjenesteytende bransjer som også inkluderer en avansert lønnsmodul basert på Microsoft Dynamics NAV.

Vår løsning for mobile håndholdte enheter er sømløst integrert med Dynamics NAV og effektiviserer fakturerings- og lønnsrutiner betydelig.

I tillegg tilbyr vi en rekke andre løsninger som sammen med Microsoft Dynamics NAV er med på å gi økt inntjening for våre kunder. Dette inkluderer en integrasjonsmodul til den anerkjente dokumenthåndteringsløsningen Paperless Connect.

Excelar AS holder til på besøksadressen Lørenvangen 21, 0585 Oslo. Foretaket ble startet i 2008-03-28 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-07-28 og som et Aksjeselskap. Excelar AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Varer av metalltråd - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Excelar AS på telefon 414 72 542, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.excelar.no

Besøksadresse Lørenvangen 21, 0585 Oslo
Postadresse Lørenvangen 21, 0580 Oslo
 
Epost
dag@excelar.no
Telefon
(+47) 414 72 542
Mobiltelefon
(+47) 911 61 855

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies