IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Evry Økonomitjenester AS

Vis i kart
06500
salg.okonomitjenester@evry.com www.ot.evry.com

Mer informasjon

Økonomiske rammer handler om trygge løsninger og gode tjenester som er skreddersydd for den enkelte virksomhet. Det krever at vi har forståelse for virksomheten og hvilke drivere som gir de beste resultatene. For våre kunder betyr det trygge rammer og forutsigbarhet. For oss betyr det å være tilstede.

EVRY Økonomitjenester AS er et heleid datterselskap av EVRY ASA. Vi er 45 ansatte med høy faglig kompetanse og bred erfaring. Vi jobber med bransjens mest moderne og effektive løsninger innenfor lønn- og økonomifunksjoner. Vi er kompromissløse på tilstedeværelse hos våre kunder og i arbeidshverdagen. Det er viktig at vi ser helheten, forstår kundene og deres behov slik at vi kan bidra til mer effektivitet og en bedre økonomi.

Vår lange erfaring med prosjektorienterte kunder og integrasjon av løsninger gir våre kunder og ny kunder trygghet og soliditet.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat: Tel 06500 eller pr mail salg.okonomitjenester@evry.com

Evry Økonomitjenester AS holder til på besøksadressen Sluppenvegen 17 A, 7037 Trondheim. Foretaket ble startet i 2010-04-27 og som et Aksjeselskap. Evry Økonomitjenester AS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har 51 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Evry Økonomitjenester AS på telefon 06500, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ot.evry.com

Besøksadresse Sluppenvegen 17 A, 7037 Trondheim
Postadresse Postboks 6184 Sluppen, 7435 Trondheim
 
Epost
salg.okonomitjenester@evry.com
Telefon
(+47) 06500
Telefaks
(+47) 32 83 15 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies