IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Eurojuris Haugesund Adv Firma AS

din lokale rådgiver !

Vis i kart
52 70 10 30
haugesund@eurojuris.no www.eurojuris.no/haugesund

Mer informasjon

Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS er Haugesundregionens største advokatfirma, med i alt 11 advokater og en advokatfullmektig. Vårt primære nedslagsområde er Haugalandet med tilstøtende kommuner, hvor vi betjener et omfattende antall private og offentlige klienter mellom Bergen og Stavanger.

Kontorene våre er sentralt lokalisert i Haugesund og Åkrehamn sentrum, med lett tilgang til parkering.

Våre advokater har meget omfattende prosedyreerfaring innen de fleste rettsområder og tre av Haugalandets fire advokater med møterett for Høyesterett (tidl. “Høyesterettsadvokat”).

Firmaet har ekspandert gradvis og målrettet, med fokus på bredde og kvalitet.

Vi har en jevn fordeling av oppdrag fra offentlige og private klienter og bistår en rekke kommuner løpende med tradisjonelle kommuneadvokatfunksjoner, ikke minst som prosessfullmektiger i barnevernsaker.

Eurojuris-samarbeidet sikrer oss førsteklasses IT-løsninger med løpende intranettilgang til samtlige advokater i de øvrige norske medlemskontorene, jevnt fordelt over hele landet. Medlemskapet i Eurojuris International sikrer oss i tillegg enkel tilgang til ca. 5.500 advokater over hele verden.

Som de øvrige Eurojuris-medlemmene er vi ISO-sertifisert etter kravene i den internasjonale standarden ISO-9001: 2000. Standarden er vårt styringsverktøy og sikrer høy kvalitet på våre tjenester.

Eurojuris Haugesund Adv Firma AS

holder til på besøksadressen Haraldsgata 90, 5528 Haugesund. Foretaket ble startet i 2010-05-03 og som et Aksjeselskap. Eurojuris Haugesund Adv Firma AS driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 20 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eurojuris Haugesund Adv Firma AS på telefon 52 70 10 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eurojuris.no/haugesund

Besøksadresse Haraldsgata 90, 5528 Haugesund
Postadresse Postboks 548, 5501 Haugesund
 
Epost
haugesund@eurojuris.no
Telefon
(+47) 52 70 10 30
Telefaks
(+47) 52 70 10 31

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies