IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eureka Elisabeth Bokheim

Vis i kart
456 03 989
post@eureka-tft.no www.eureka-tft.no

Mer informasjon

Tankefelt Terapi (TFT) er en metode for å behandle følelser som oppleves vanskelig i hverdagen eller setter hindringer for oss. Det kan være vanskelig å tenke rasjonelt og kunne utnytte vårt potensial som menneske. TFT bygger på Østens kunnskap om energibaner og metoder fra kognitiv terapi. Dr Roger Callahan, klinisk psykolog fra USA har utviklet metoden. Han oppdaget at ved stimulering av spesifikke meredianpunkter hvor klienten samtidig tenker på og snakker om det som er vanskelig, endrer følelsene seg og intensiteten avtar. Behandlingen fratar oss ikke evnen til å føle frykt, sorg eller smerte, men man kan oppleve å få en mer rasjonell følelse og det som tidligere føltes ubehaglig og vanskelig føles lettere. TFT fremstår i dag som en helhetlig behandlingsform for mange følelsesrelaterte problemer.

Eureka Elisabeth Bokheim holder til på besøksadressen Langbryggen 17, 4841 Arendal. Foretaket ble startet i 2007-08-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-09-24 og som et Enkeltpersonforetak. Eureka Elisabeth Bokheim driver i bransjene "Alternativ behandling", "Alternativ medisin" og "Øvrig undervisning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eureka Elisabeth Bokheim på telefon 456 03 989, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eureka-tft.no

Besøksadresse Langbryggen 17, 4841 Arendal
Postadresse Langbryggen 17, 4841 Arendal
 
Epost
post@eureka-tft.no
Telefon
(+47) 456 03 989
Mobiltelefon
(+47) 456 03 989

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies