IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Eriksen HMS AS
Vis i kart
55 51 11 30
info@riksenhms.no www.eriksenhms.no

Mer informasjon

Kurs og opplæring Alle våre kurs er tilrettelagt for å være praktiske og lett forståelige. Kursene våre skal gi deltakere en forståelse av viktigheten i at man skal iverksette vernetiltak. Dette er viktig for alle - tilogmed omgivelsene og ikke minst sykefraværet i bedriften.

Eriksen Kurs vet, at våre deltakere setter pris på informasjon og ramme rundt våre kurs og vi har veldig mange fornøyde kunder.

Konsulent og rådgiving Våre tjenester er rettet mot byggherre og utførende.

All kartlegging og rådgivende tjenester skal være enkle og lett forståelige og ikke inneholde avhandlinger om uvesentligheter. Det er viktig, for våre oppdragsgivere, at man forholder seg til de lover og regler som foreligger. Dette legger vi spesielt vekt på. Våre samarbeidspartnere har også en viktig rolle i våre kartlegginger. Om dette er NILU, Molab eller X Lab - så benyttes disse alltid som rådgivende i våre kartlegginger.

Som eks. på kartleggingsoppdrag kan vi nevne: St. Svithun Skole i Stavanger og flere oppdrag for Forsvarsbygg og Rambøl AS.

Hvorfor velge eriksen kurs ? Eriksen HMS AS gir alle sine kunder samme behandling, “stor eller liten”.

Våre samarbeidspartnere er alt fra lokale småforetak til store landsdekkende selskaper.

Vårt asbestkurs er praktisk og lett forståelig og gir deltakere en opplæring som lett kan settes ut i praksis. Vi har også opplæring for Utenlanske arbeidere, med tolk eller på Engelsk.

Kursene er basert på Forskrift om Asbest og gir deltakere en god forståelse for hva asbest er og ikke minst - HVORDAN BESKYTTE SEG SELV OG ANDRE.

Kursene er tilrettelagt for Byggfag og er konkret. Det er ikke ett kurs hvor f.eks. man selger utstyr eller annet. Det er lagt opp slik at deltaker skal forstå viktigheten av vernetiltak og faktisk ønske selv å beskytte seg selv og andre.

Vår målsetting er at flest mulig skal ha kunnskap og kjennskap til asbest og hvilke regler som gjelder. Samtidig er det viktig for oss å poengtere at deltakere som deltar på våre enkle kurs, får en opplæring som kan gi Tillatelse til arbeider med asbest utvendig, etter at man har gjennomført en tillegsopplæring. Ønsker man ytterligere opplæring, for eksempel til innvendige abestarbeider - vil denne opplæringen vare i 3 dager. Vi har også påbyggingskurs for de som har gjennomført enklere opplæring tidligere.

I.h.t. Forskrift om asbest skal man også ha en gjevnlig oppdatering - slik oppdatering gir vi også våre kunder.

ALLE våre kursdeltakere har GRATIS oppfølging etter kursene - VI GIR ALLE VÅRE DELTAKERE RÅD OG TIPS etter kurset - så lenge du måtte ønske dette. INGEN tidsavgrensing på dette. Dette gjør vi på grunn av at man gjerne ikke har erfaring med forskjellige løsninger. Derfor kan det være greit at man via tlf og mail kan får nødvendig bistand.

Siden 1991 har vi arrangert 1 dags kurs for utvendige arbeider med asbest og dette kurset er meget populært. Vi har hatt ca. 5000 arbeidere fra byggfag på disse kursene.

Kontaktinformasjon

www.eriksenhms.no

Besøksadresse Jekteviken 6A, 5010 Bergen
Postadresse Ytrebygdsvegen 37, 5251 Søreidgrend
 
Epost
info@riksenhms.no
Telefon
(+47) 55 51 11 30
Mobiltelefon
(+47) 932 32 932
Telefaks
(+47) 55 51 11 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies