IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eriksen Coaching & Consulting

Samspill mellom mennesker og teknologi !

Vis i kart
997 85 817
post@eriksencc.no eriksencc.no

Mer informasjon

Firmaet ble etablert i januar 2008 og har fokus på webutvikling, e-handel og prosjektledelse. Vi bringer inn vår coachende stil og dette støtter fremveksten av gode idèer og vi vil gjerne involvere de interne brukerne i organisasjonen med en gang. Bak selskapet står Sverre Eriksen som har en variert og fargerik bakgrunn fra over 23 år som bedriftseier, forretningsutvikler og konsulent. Sammen på laget er hans kone Evi Eriksen som jobber med innholdsarbeider og administrative oppgaver. Videre har vi knyttet til oss et team av utviklere og fagpersoner innen en rekke webrelaterte tjenester fra Webdesign, CSS, HTML, ASP, .NET, JavaScript til en rekke fagområder innen webutvikling og webkommunikasjon. Dette gjør at vi raskt kan skalere vår produksjon til å passe til etterspørselen fra våre kunder. Vårt faste kostnadsnivå holdes derfor lavt, og dette gir igjen våre kunder gode priser.

Eriksen Coaching & Consulting holder til på besøksadressen Arnestadveien 2 A, 1390 Vollen. Foretaket ble startet i 2008-01-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-29 og som et Enkeltpersonforetak. Eriksen Coaching & Consulting driver i bransjene "Bedriftsrådgivning" og "Webdesign". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eriksen Coaching & Consulting på telefon 997 85 817, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

eriksencc.no

Besøksadresse Arnestadveien 2 A, 1390 Vollen
Postadresse Arnestadveien 2 A, 1390 Vollen
 
Epost
post@eriksencc.no
Telefon
(+47) 997 85 817
Mobiltelefon
(+47) 997 85 817

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies