IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Erik Og Kriss Da

Vis i kart
post@erikogkriss.no www.erikogkriss.no

Mer informasjon

Erik og Kriss startet som et enkeltprosjekt i russetiden, da gutta for første gang gikk sammen for å lage en låt til russebussen sin, Legenden i 2002. Kriss hadde allerede rukket å bli en habil produsent - på gutteromsnivå - mens Eriks eneste erfaring var en raplåt han skrev til revyen han spilte i 2001. Sammen skapte de årets desidert største russelåt, og låta spredde seg langt utover dette årets russekull. Inspirert av suksessen de hadde med sin første låt, fortsatte de i forholdsvis rolig tempo å lage låter. Ettersom ideene ble fler,og interressen utenfra ble større opprettet de etterhvert egen hjemmeside - der de la ut låtene for gratis nedlastning så fort de var innspilt.

Erik Og Kriss Da holder til på besøksadressen Oscars gate 3 B, 0352 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-10-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-04-27 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Erik Og Kriss Da driver i bransjene "Artistformidling" og "Musikere og komponister". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Erik Og Kriss Da ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.erikogkriss.no

Besøksadresse Oscars gate 3 B, 0352 Oslo
Postadresse Oscars gate 3 B, 0352 Oslo
 
Epost
post@erikogkriss.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies