IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ergovision AS

Vis i kart
55 20 59 59
firmapost.vest@si-data.no www.ergovision.no

Mer informasjon

Velkommen til Ergovision AS

ErgoVision AS er et konsulentselskap lokalisert i Bergen og Asker. Gjennom sterk satsning på Bransjeløsninger, samt langsiktig samarbeid med en del større selskaper, har vi en stor nasjonal kundebase samtidig som vi også jobber internasjonalt.

ErgoVision er sparringspartner for våre kunder på forretningssystemet Microsoft Dynamics NAV og tar totalansvaret for mer komplekse prosjekter sammen med våre samarbeidspartnere.

ErgoVision AS er Gold Certified Partner av Microsoft, og har fagkonsulenter med bransjeerfaring som jobber primært med forretningssystemet Microsoft Dynamics NAV (NAV).

NAV er Europas mest utbredte forretningssystem for SMB-markedet og er levert i ca. 1.3mill lisenser over hele verden. I tillegg til å levere standard løsninger basert på NAV, leverer og implementerer vi tilleggsløsninger som utfyller dette systemet, samt Bransjeløsninger bygget på NAV mot bl.a transport, byggevare og prosjekt.

For mer informasjon ta kontakt, eller besøk vår hjemmeside

Ergovision AS holder til på besøksadressen Edv. Griegs vei 3 B, 5059 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-11-23 og som et Aksjeselskap. Ergovision AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Øvrige datatjenester". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ergovision AS på telefon 55 20 59 59, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ergovision.no

Besøksadresse Edv. Griegs vei 3 B, 5059 Bergen
Postadresse Postboks 6149, 5892 Bergen
 
Epost
firmapost.vest@si-data.no
Telefon
(+47) 55 20 59 59
Telefaks
(+47) 55 20 59 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies