IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eptec Kuldeteknikk AS

Vis i kart
72 56 51 00
www.eptec.no

Mer informasjon

EPTEC gruppen består av moderselskapet EPTEC - Energy & Process Technic AS med datterselskapene EPTEC Energi AS og EPTEC Kuldeteknikk AS.

Vi er et ingeniørfirma med mangeårig erfaring som opererer innen energi- og prosessteknikk. Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo og med våre avdelingskontorer i Moss og Trondheim sørger vi for salg og servicetjenester landet rundt.

Vårt virksomhetsområde vært tradisjonelt sett vært rettet mot bygg/anlegg- og prosessindustri, men med CIAT som partner har vi valgt å utvide område mot skip, FPSO, offshore og raffinerier.

Vår konkurransekraft består i høy ingeniørkompetanse og faglig kunnskap, samt vår kreativitet i produktutvikling. Vi søker å benytte miljøvennlige konsepter med lavt energiforbruk og lydnivå samt benytte miljøvennlige kuldemedier. Miljøvennlige energisystemer er en viktig del i fremtiden og vi arbeider med moderne varmepumpeteknologi som kan utnytte naturlige varmekilder som i seg selv har lave temperaturer.

Et anlegg fra oss blir spesifikt prosjektert etter kundens behov og i henhold til Norsk Kuldenorm og andre gjeldende forskrifter. Optimalt valg av utstyr oppnås ved hjelp av moderne selekteringsverktøy og installasjon av utstyr utføres i samsvar med god håndverkstradisjon. Gjennom vårt samarbeid med noen av Europas ledende produsenter av kjøletekniske produkter har vi til enhver tid det mest avanserte utstyret tilgjengelig for våre kunder.

Som kulde- og varmepumpe entreprenør har vi utviklet og opparbeidet erfaring gjennom 40 år - også med utførelse av totalentrepriser. Blant våre erfaringer kan nevnes “nøkkel i døra”-prosjekter innenfor CO2 anlegg, NH3 anlegg og spesielt kjøleutstyr for sykehusinstallasjoner. Av mer spesiell karakter vil vi også nevne oppgraderingsanlegg for metangass samt nitrogenanlegg.

Eptec Kuldeteknikk AS holder til på besøksadressen Industriveien 5, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 2009-04-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-05-28 og som et Aksjeselskap. Eptec Kuldeteknikk AS driver i bransjen "Kuldeteknikk og varmepumpeservice". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eptec Kuldeteknikk AS på telefon 72 56 51 00 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eptec.no

Besøksadresse Industriveien 5, 7080 Heimdal
Postadresse Industriveien 5, 7080 Heimdal
 
Telefon
(+47) 72 56 51 00
Telefaks
(+47) 23 24 46 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies