IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Endringseffekt AS

Vis i kart
22 62 35 89
kristin.dille@endringseffekt.no endringseffekt.no

Mer informasjon

Virksomheten som i dag bærer navnet EndringsEffekt AS ble startet i 2001. Virksomheten har i denne perioden levert organisasjonspsykologiske tjenester både til små og store organisasjoner innen både privat og offentlig sektor.

EndringsEffekt leverer psykologisk kompetanse til bedrifter og organisasjoner som vil skape gode resultater og entusiastiske medarbeiderne.

Endringseffekt bidrar til å utvikle en kultur som forebygger helseskadelig stress og ugunstig samhandling mellom aktører på arbeidsplassen til det beste for både enkeltindivid, grupper og organisasjonen som helhet.

Endringseffekt tilfører kunnskap om vanlige reaksjoner i og mellom mennesker i organisasjonen for å skape felles innsats mot bedriftens mål.

Endringseffekt tilbyr trening på konkrete kommunikasjons- og samhandlingssituasjoner for god ressurs og kompetanseutnyttelse.

EndringsEffekt har som mål å bidra til at det opprettholdes høy produktivitet av god kvalitet, samtidig som det er høy grad av trivsel og minimalt sykefravær.

Endringseffekt AS holder til på besøksadressen Lachmanns vei 60, 0495 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-12-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-01-25 og som et Aksjeselskap. Endringseffekt AS driver i bransjen "Psykologer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Endringseffekt AS på telefon 22 62 35 89, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

endringseffekt.no

Besøksadresse Lachmanns vei 60, 0495 Oslo
Postadresse Lachmanns vei 60, 0495 Oslo
 
Epost
kristin.dille@endringseffekt.no
Telefon
(+47) 22 62 35 89
Mobiltelefon
(+47) 416 51 936

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies