IO.NO

Fullversjon Nytt søk

En Betongmaskiner AS

Vis i kart
63 87 95 60
post@en-betongmaskiner.no http://www.en-betongmaskiner.no/

Mer informasjon

EN Betongmaskiner AS eies av Dag Nyvik, Frank Kolby og H. Eibinger Gmbh i Østerrike. Dag og Frank er kjent for de fleste i bransjen, og de har mange års erfaring fra betongpumpe-bransjen med salg og service i Norge. Firma H. Eibinger GmbH er et selskap i Østerrike med lange tradisjoner og gode relasjoner til mange leverandører av maskiner og utstyr. De er faktisk en av de eldste selvstendige forhandlere av Putzmeister betongpumper i Europa.

Den gode relasjon mellom eierne gjennom mange år, ledet til etableringen av EN Betongmaskiner AS.

I tillegg til at vi selger betongpumper utfører vi service og reparasjoner av alle typer betongpumper.
Vi har romslige lokaler med kontor og verksted som er godt utstyrt for de mest krevende serviceoppdrag. I tillegg har vi 2 stk servicebiler med utsyr og verktøy for service og reparasjoner ute hos våre kunder over hele landet.

En Betongmaskiner AS holder til på besøksadressen Industrivegen 20, 2069 Jessheim. Foretaket ble startet i 2012-01-01 og som et Aksjeselskap. En Betongmaskiner AS driver i bransjen "Betongmaskiner og utstyr". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med En Betongmaskiner AS på telefon 63 87 95 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.en-betongmaskiner.no/

Besøksadresse Industrivegen 20, 2069 Jessheim
Postadresse Industrivegen 20, 2069 Jessheim
 
Epost
post@en-betongmaskiner.no
Telefon
(+47) 63 87 95 60
Mobiltelefon
(+47) 910 06 446

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies