IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Emhjellen

Terapeutiske opphold på fjellet.

Vis i kart
66 90 30 80
iemhjell@online.no www.lodge-norway.com

Mer informasjon

Hva er filosofien bak dette?

Alle mennesker kan komme i en krise, eller ”møte veggen”. Noen ganger føler man seg fastlåst i rutinepregede mønstre og man blir sliten og utmattet av hverdagens mange krav. Det er som om man befinner seg i et ”blindspor” man ikke kommer ut av.

Vi ønsker å hjelpe mennesker ut av dette ”blindsporet”. Ofte kan det da være sunt å komme bort fra sine vante omgivelser for en periode. Vi tilbyr et stimulerende opphold i naturskjønne omgivelser med personlig omsorg og veiledning. Å finne gleden ved fysisk aktivitet og daglig kontakt med naturen er også viktige ingredienser i oppholdet.

Gjennom gruppesamtalene og gruppeaktivitetene vil mange oppleve en lettelse og kanskje en ny erkjennelse. Her kan man bli bedre kjent med sine egne behov/ savn som så lett blir undertykt i hverdagen. Dessuten kommer man i kontakt med andre mennesker som også sliter.

Gjennom maleterapien kan man finne tilbake til sine innerste følelser, når disse har vært bortgjemt lenge.

Oppholdet må minst gå over en uke. Bare unntaksvis kan vi ta imot personer for kortere opphold. Jeg tilbyr terapi på weekend- eller ukebasis. Terapien foregår i Monteverde-hytta, en komfortabel, stor hytte på fjellet i nasjonalpark-kommunen Engerdal.

Hytta ligger høyt og fritt over dalen (800m.o.h.) og har en nydelig utsikt mot fjellet vis a’vis.

Den er moderne, men bygget i gammel bygdestil, går over 2 etasjer og har plass til 10-12 personer, med 2 baderom, badstu, stor stue og spisestue. I tillegg har den et meget velutstyrt kjøkken. Soverommene er små med plass til 2 eller 3 i familiekøye.

Adkomst: Det er bilvei helt fram og parkering ved hytta. Det er også bussforbindelse fra Oslo og Flyhavn Gardermoen til Engerdal.

Emhjellen holder til på besøksadressen Kirkeveien 230, 1383 Asker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Emhjellen driver i bransjene "Friluftsliv", "Hytteutleie", "Jakt og fiske", "Psykologer" og "Psykoterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Emhjellen på telefon 66 90 30 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.lodge-norway.com

Besøksadresse Kirkeveien 230, 1383 Asker
Postadresse Postboks 8, 3994 Langesund
 
Epost
iemhjell@online.no
Telefon
(+47) 66 90 30 80
Mobiltelefon
(+47) 926 93 129
Telefaks
(+47) 35 97 23 31

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies