IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Elsie Massasje og Soneterapi
Vis i kart
905 79 711

Åpningstider ( i dag: 08.00 - 16.00 )

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
12.00 - 20.00
Fredag
08.00 - 16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
eb@wlsie.no www.elsie.no

Mer informasjon

Velkommen til Elsie Massasjeterapi

Massasje er en manuell behandlingsteknikk som gjennom en kombinasjon av trykk og tøyning bearbeider hud, muskelvev og muskelfascier. Gjennom den mekaniske bearbeidingen av bløtdelene massasjen gir, blir musklene mykere og mer elastiske. Gjennom den knaende effekten fra massasjen påvirkes sirkulasjonen lokalt i den bearbeidende muskelen. Massasjen kan også påvirke nerve- og hormonsystemet positivt. Klassisk massasje har som formål å minske muskelspenninger, samt å varme opp muskulatur og bindevev før en evt. tøyningsbehandling.

Klassisk massasje bidrar til:

  • Musklene blir smidigere og mer elastiske
  • Musklenes næringsopptak øker
  • Tilhelingen av sliten og/eller skadet muskulatur går raskere og fibrosedannelsen minsker
  • Massasjen virker avslappende på muskulaturen
  • Massasje påvirker det autonome nervesystemet
  • Økt blodsirkulasjon
  • Vevets blodvolum øker
  • Økt lymfesirkulasjon
  • Skadeforebygging
  • Redusert Treningsverk
  • Mindre Kramper
  • Mindre muskelspenninger/muskelknuter
  • Å bedre Kontrakturer (innskrenket bevegelse og stivhet i muskler og ledd)
  • Bedret psykisk helse

Ved massasje oppnår vi økt produksjon av ”Ro og velvære hormonet” oxytocin. Oxytocin har flere svært positive effekter, som for eksempel å redusere stress, senke angstnivået, høyner smerteterskelen, øke næringsopptaket, senke blodtrykket og forbedre immunforsvaret. Forskere mener at gjentagende økninger av oxytocinnivåene gir et langvarig effektmønster som kan opprettholdes over lang tid. Jeg tilbyr ulike former for massasje.

Øreakupunktur

Øret er inndelt i soner som reflekterer alle kroppens ytre og indre organer, kjertler og skjelett. Disse punktene er trykkømfintlige og ømme når det har oppstått et problem eller en ubalanse i energien her. Ved hjelp av nåler, trykkstimulering, laser eller elektrisk stimulering av disse punktene, påvirkes kroppens funksjoner og søker å rette opp problemet eller ubalansen i det spesifikke organ eller kroppsdel. Øreakupunktur er en effektiv terapiform med et stort anvendelsesområde. Den kan benyttes ved de fleste kroniske og akutte sykdommer, og har vist god effekt ved f.eks. lokale smerter, migrene, muskel- og skjellet lidelser, leddbetennelser, bihulebetennelse, underlivsplager, alle typer avvenning (røyk, narkotika, alkohol, sukker etc.), fordøyelsesproblemer, svimmelhet osv. Øreakupunktur kan med fordel også brukes som komplementær behandling ved et mer sammensatt sykdomsbilde.

Soneterapi / Refleksologi

I soneterapi behandles sykdommer og plager ved å stimulere soner under føttene med trykk og/eller massasje.

Soneterapi, også kalt refleksologi, er lett å utføre og gir raske resultater. Mange har blitt kvitt plager etter en serie soneterapibehandlinger. Soneterapien er like gammel som mennesket og bygger på et helhetssyn, der områdene på foten, hånden eller øret tilsvarer organer og kroppsdeler i resten av kroppen. Gjennom trykk og massasje på disse punktene stimuleres tilsvarende organ.

Hver del av kroppen har en sone på føttene som kalles en reflekssone. Hvis det er ømhet i en reflekssone, kan det noen ganger henge sammen med at en del av kroppen ikke fungerer optimalt. Ved å behandle de ømme reflekssoner med spesielle trykkombinasjoner, kan soneterapeuten påvirke organene til å forbedre kroppens funksjon, og dermed gjenopprette kroppens balanse.

Kontaktinformasjon

www.elsie.no

Besøksadresse Dronningens gate 40, 4608 Kristiansand S
Postadresse Dronningens gate 40, 4610 Kristiansand S
 
Epost
eb@wlsie.no
Telefon
(+47) 905 79 711
Mobiltelefon
(+47) 905 79 711

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies