IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Elkem Tana AS

Vis i kart
78 92 61 40

Åpningstider ( i dag: 07:00-15:00 )

Mandag
07:00-15:00
Tirsdag
07:00-15:00
Onsdag
07:00-15:00
Torsdag
07:00-15:00
Fredag
07:00-15:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
tove.utsi@elkem.no www.elkem.no

Mer informasjon

Elkem produserer metaller og materialer

Elkem er blant verdens ledende selskaper innenfor miljøvennlig produksjon av metaller og materialer. Hovedprodukter er solcellesilisium, silisium, spesiallegeringer til støperiindustrien, karbon, microsilica og energi.

Elkem satser betydelig i solarindustrien og innenfor forskning og utvikling av nye miljøvennlige produkter og energisparende prosesser. Selskapet har produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia og et omfattende nett av salgskontorer og agenter i de viktigste markedene.

STRATEGI Elkems overordnede mål er kundetilfredshet, kontinuerlig forbedring og vekst

Elkem satser aktivt innenfor solar og på utvalgte områder innenfor metaller og materialer hvor selskapet kan være en ledende aktør.

Elkem satser på utvikling og anvendelse av teknologi og forretningssystemer som gir kontinuerlig prosess- og kostnadsforbedringer.

Elkem har strategisk posisjon, forandringsprosesser og produktutvikling i fokus, og vrir sammensettingen av produktporteføljen kontinuerlig over mot mer kundetilpassede produkter og forretningsområder med større underliggende vekst.

Utfordrende karrieremuligheter Elkems ansatte er i verdenstoppen med kunnskap om fremstilling av fremtidens metaller gjennom energisparende prosesser. Vi jakter kontinuerlig på talenter og satser på kompetanseutvikling. Vi gir våre medarbeidere spennende og utfordrende karrieremuligheter.

Global aktør Elkem søker langsiktighet i avtaler og kontrakter gjennom hele verdikjeden fra råvarer til kunde. Dermed kan produktene tilpasses den enkelte kundes behov og Elkem oppnår større forutsigbarhet i sine resultater.

Elkem er en global aktør. Vi er til stede i alle viktige regioner – for å skape nærhet til kundene og redusere risikoen ved endrede rammebetingelser i land eller region. Elkem utvider kontaktflaten mot tilgrensende industri gjennom investeringer, teknologisamarbeid

Kontaktinformasjon

www.elkem.no

Besøksadresse Austertana, 9845 Tana
Postadresse Austertana, 9845 Tana
 
Epost
tove.utsi@elkem.no
Telefon
(+47) 78 92 61 40
Telefaks
(+47) 78 92 61 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies