IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Elite Service Partner AS

Vis i kart
959 25 307
rogaland@elite.as www.elite.as

Mer informasjon

Virksomheten som ble etablert i 1983 av Steinar Myklebust har vært i kontinuerlig vekst og utvikling. I dag er vi en av Norges største familieeide gründerbedrifter innen servicesektoren. Etter organisk vekst, en rekke oppkjøp og fusjoner, nye strategiske tjenester og eierskap, har vi etter nesten 40 år funnet tiden inne for en rekke spennende grep som kommer markedet og våre ansatte til gode.
I mai 2021 har Elite Service Partner AS endret navn til Insider Facility Solutions AS. Å samles rundt et nytt navn, Insider Facility Solutions AS, er først og fremst et symbol på samordning og utvikling av flere tjenester på nasjonalt nivå.

Insider Facility Solutions AS skal fortsatt levere førsteklasses tjenester med dedikert og kvalifisert personell. Vi har utviklet digitale løsninger som sikrer våre oppdragsgivere kontroll fra A til Å. Vårt valg av navn speiler en ambisjon om at våre samarbeidspartnere skal se på oss som en av deres egne, noe som gir fleksibilitet, trygghet og innsyn.

Elite Service Partner AS holder til på besøksadressen Hovebakken 7, 4306 Sandnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-10-17 og som et Underavd. Elite Service Partner AS driver i bransjene "Rengjørings tjenester" og "Renholdstjenester". Foretaket har 50 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Elite Service Partner AS på telefon 959 25 307, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.elite.as

Besøksadresse Hovebakken 7, 4306 Sandnes
Postadresse Ramstadsletta 3, 1363 Høvik
 
Epost
rogaland@elite.as
Telefon
(+47) 959 25 307
Telefaks
(+47) 51 62 92 35

Last ned visittkort
Del av Amfi Vågen
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies