IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Elfrida Bull Bene AS

Vis i kart
55 33 21 53
post@elfridabullbene.no www.elfridabullbene.no

Mer informasjon

Elfrida Bull Bene AS er et lite, uavhengig arkitektstudio som har arkitekturoppgaver av forskjellige størrelser og med ulike problemstillinger fordelt i store deler av Norge og Sverige. Arkitekturoppgavene spenner fra arbeid med eneboliger, fritidsboliger, mindre prosjekter, næringsbygg, konseptutvikling og utvikling av områder og tomter. Arkitektstudioet legger rammen for en kreativ virksomhet som gjerne går på tvers av fagområder, og en rekke smarbeidspartnere innenfor ulike kunnskapsfelt skaper en ønsket bredde. Arkitektstudio Elfrida Bull Bene har som mål å legge premisser for god, ny og bærekraftig arkitektur som forholder seg til sin unike situasjon. Elfrida Bull Bene er en representant for samtiden, og svarene til de ulike oppgavene vil søke etter å uttrykke dette. Den fiktive mentor for praksisen er figuren Elfrida Bull Bene som danner en trygg ramme rundt holdninger til prosess, arkitektur og væremåte.

Elfrida Bull Bene AS holder til på besøksadressen Vestre Torggaten 1, 5015 Bergen. Foretaket ble startet i 2006-05-08 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-06-26 og som et Aksjeselskap. Elfrida Bull Bene AS driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Elfrida Bull Bene AS på telefon 55 33 21 53, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.elfridabullbene.no

Besøksadresse Vestre Torggaten 1, 5015 Bergen
Postadresse Vestre Torggaten 1, 5015 Bergen
 
Epost
post@elfridabullbene.no
Telefon
(+47) 55 33 21 53
Mobiltelefon
(+47) 924 00 450

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies