IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Elektro 3 AS

Vis i kart
67 17 08 60
post@elektro3.no www.elektro3.no

Mer informasjon

Elektro Companiet AS er et elektriker firma med lang erfaring innen elektro- installasjon i boliger, butikker og næringsbygg.

Vi er 7 ansatte som er meget kvalitetsbevisste og er av typen "stå på mennesker". Vi gjør alt for at våre kunder skal være fornøyde. Vi samarbeider med arkitekt, rørlegger, snekker, maler og murer. Gjennom mange år i elektrobransjen har vi sett at det å samarbeide og lytte til kundens ønsker og ikke minst behov, kan vi med vår faglige kompetanse og erfaring komme frem til de beste løsningene.

Vi er kanskje ikke de billigste i byen, men vi er blant de beste. Vi kommer til avtalt tid.

Elektro Companiet AS kan tilby totalrehabilitering av bad, kjøkken, boliger, butikker, næringsbygg og andre typer nyinstallasjoner. I tillegg kan vi installere ENØKstyringer deriblant styring av panelovner med nattsenkning, for å redusere strømforbruket i deres bolig.

Vårt firma utfører også sikkerhetskontroll av deres elektriske anlegg. Dette er daglige gjøremål for oss, og vi kan utføre komplette arbeid av denne art.Vårt firma tilbyr også spesielle rabatter til pensjonister.

Elektro 3 AS holder til på besøksadressen Brynsveien 88, 1346 Gjettum. Foretaket ble startet i 2001-08-24 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-09-20 og som et Aksjeselskap. Elektro 3 AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektronikk - Forhandlere". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Elektro 3 AS på telefon 67 17 08 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.elektro3.no

Besøksadresse Brynsveien 88, 1346 Gjettum
Postadresse Brynsveien 88, 1346 Gjettum
 
Epost
post@elektro3.no
Telefon
(+47) 67 17 08 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies