IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Elektriker AS

Kvalitet - Pålitelighet - Fagkunnskap

Vis i kart
900 78 766
post@elektrikeras.no www.elektrikeras.no

Mer informasjon

Velkommen til Elektriker AS

Elektriker AS er en liten bedrift med 3 ansatte. Dette gir oss lite fleksibilitet når det gjelder større oppdrag, men det gjør at vi kan gi personlig service og oppfølgning på de oppdragene vi tar på oss.

Vi har bred erfaring fra alle slags oppdrag innenfor svak og sterkstrøm, både for private og bedriftskunder. Typiske oppdrag er elinstallasjoner i nybygg eller ved rehabilitering, og service i boliger og bedrifter.

Våre arbeidsområder er hovedinntak, sikringsskap, installasjon til lys, varme, stikkontakter osv, internkontroll av elanlegg og alle typer svaktrømsanlegg som brannvarsling, ringeanlegg, dørtelefoner og tele/datakabling.

Vi har svært god erfaring i ombygging av installasjoner ved rehabilitering, deriblant også installasjoner i fredede og bevaringsverdige bygninger. Videre har vi lang erfaring fra installasjoner for restaurantbransjen.

Det er vår målsetting er å være byens beste firma når det gjelder kvalitet og utførelse på de anleggene vi leverer. Alle installasjoner blir utførlig dokumentert i henhold til kravene i forskriftene. For å kunne utføre jobben effektivt er vi utstyrt med store servicebiler, hvor varelageret til en hver tid holdes oppdatert. Prismessig vil vi verken være blant de billigste eller dyreste i byen. Vi er ikke medlem av noen kjede.

Ta kontakt eller besøk vår hjemmeside for mer info

Kontaktinformasjon

www.elektrikeras.no

Besøksadresse Ingvald Ystgaards veg 3B, 7047 Trondheim
Postadresse Ingvald Ystgaards veg 3B, 7047 Trondheim
 
Epost
post@elektrikeras.no
Telefon
(+47) 900 78 766
Mobiltelefon
(+47) 404 91 037

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies