IO.NO

Fullversjon Nytt søk

El Konsult AS

Vis i kart
952 51 500
post@el-konsult.no www.el-konsult.no

Mer informasjon

El-Konsult er et elektroinstallasjonsfirma i Hitra og Frøya-regionen, som ble etablert i 2003. Vi er for tiden 22 ansatte og hadde en omsetning på ca. 28.5 mill. i 2014. Vi kan også ta oppdrag i Orkanger og Trondheimsregionen, da vi har en montørbase med to mann der.

Våre medarbeidere er motiverte og høyt kvalifisert, som har opparbeidet en høy kompetanse mot det lokale næringslivet og privatmarkedet. Våre kunder er fritids- og boligeiere, havbruksnæringen (settefiskanlegg, oppdrettsanlegg og næringsmiddelindustri), maritim sektor (fiske- og handelsflåten), verkstedindustri (skipsverft mm), utbyggere og eiendomsselskaper.

Vi er medeier i Elkonor - kjeden som er en kjede av frittstående elektroentreprenører. Vår målsetning er å være en ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm, svakstrøm, telefoni og dataspredning - både for bedriftskunder og privatmarkedet.

Gjennom en solid forankring i lokalmarkedet har bedriften befestet seg som en økonomisk solid bedrift. Bedriften har dyktige fagfolk som setter sin ære i å levere kvalitet til riktig tid og riktig pris. Vi setter elsikkerhet som vårt varemerke.

Vi satser også på lærlinger og tok inn 4 i 2014, samt at 3 besto fagbrev samme år.

Trenger du elektriker - ta kontakt - vi er bare en telefon eller noen tastetrykk unna

El Konsult AS holder til på besøksadressen Melandsjø, 7250 Melandsjø. Foretaket ble startet i 2012-10-15 og som et Aksjeselskap. El Konsult AS driver i bransjen "Elektrikere". Foretaket har 18 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med El Konsult AS på telefon 952 51 500, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.el-konsult.no

Besøksadresse Melandsjø, 7250 Melandsjø
Postadresse Risnes Melandsjø, 7250 Melandsjø
 
Epost
post@el-konsult.no
Telefon
(+47) 952 51 500

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies