IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ekspert Regnskap AS

'Autorisert regnskapsfører selskap!'

Vis i kart
22 44 00 81
ivan@ekspert.net www.ekspert.net

Mer informasjon

Regnskapsførsel er et komplisert fagområde for folk flest og bør utøves av fagfolk. Et regnskapskontor, slik som oss, kjenner alle nødvendige rutiner for regnskapsføring, lønnskjøring, rapportering etc

Ekspert Regnskap AS er autorisert til å drive med regnskapsføring av Kredittilsynet.

Hvis du er noe regnskapskyndig selv, vil du som driver et lite eller mellomstort firma, finne ut at et regnskapskontor kan spare deg for mye arbeid og gi deg verdifull tid til å utøve ditt arbeid eller selge dine produkter.

Et regnskapskontor, slik som oss har god forståelse for hvordan et firma blir drevet, og vi er derfor en viktig samarbeidspartner. Ofte kan dette være billigere enn å ansette en egen medarbeider.

Ekspert Regnskap AS har godkjente og dyktige regnskapsførere kombinert med standardiserte dataprogrammer, bla bruker vi System 4 til lønnskjøring, til regnskapsføringen bruker vi Scenario Proffesional, til årsoppgjørene bruker vi Finale og til timeregistrering bruker vi Poweroffice.

Ved å overlate Deres regnskaper til oss, vil De oppnå besparelser i tid, penger og økt lønnsomhet. Vi sørger for at bilag og rapporter blir levert til Dem til avtalt tid.

Ekspert Regnskap AS holder til på besøksadressen Hafrsfjordgata 8, 0273 Oslo. Foretaket ble startet i 2000-11-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-01-04 og som et Aksjeselskap. Ekspert Regnskap AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Regnskap og bokføring". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ekspert Regnskap AS på telefon 22 44 00 81, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ekspert.net

Besøksadresse Hafrsfjordgata 8, 0273 Oslo
Postadresse Hafrsfjordgata 8, 0273 Oslo
 
Epost
ivan@ekspert.net
Telefon
(+47) 22 44 00 81
Telefaks
(+47) 22 44 80 23

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies