IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ekornes ASA

Vis i kart
70 25 52 00
office@ekornes.no www.ekornes.no

Mer informasjon

Ekornes ASA er den største møbelprodusenten i Norden og eier bl.a. merkenavnene Ekornes®, Stressless® og Svane®. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen. mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. Produksjonen foregår i 7 fabrikkanlegg i Norge, mens produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder.

Ekornes’ visjon er å være en av verdens mest attraktive leverandører av møbler til hjemmeinnredning.

Forretningsidéen til Ekornes bygger blant annet på å tilby produkter som i pris og design henvender seg til et bredt publikum. I tillegg skal konsernet utvikle og produsere produkter som er fremragende med hensyn til komfort og funksjon.

Ekornes ASA er morselskapet i Ekornes-konsernet. Fabrikkene i konsernet er organisert etter produktområdene Stressless, Ekornes Collection (sofa) og Svane. Alle fellesfunksjonene ligger i Ekornes ASA, herunder konsernledelse, markedsføring, økonomiforvaltning, innkjøp og produktutvikling for Stressless og Ekornes Collection.

Ekornes ASA holder til på besøksadressen Industrivegen 1, 6222 Ikornnes. Foretaket ble startet i 1992-09-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-10-01 og som et Allmennakesjeselskap. Ekornes ASA driver i bransjen "Møbler - Produksjon". Foretaket har 67 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ekornes ASA på telefon 70 25 52 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ekornes.no

Besøksadresse Industrivegen 1, 6222 Ikornnes
Postadresse Industrivegen 1, 6222 Ikornnes
 
Epost
office@ekornes.no
Telefon
(+47) 70 25 52 00
Telefaks
(+47) 70 25 53 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies