IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eikskogen Kennel

Vis i kart
69 26 73 27
erik@eikskogen.no www.eikskogen.no

Mer informasjon

Eikskogen er lokalisert i Rygge like utenfor Moss. Her driver vi med oppdrett av jakthunder av typen gordonsetter og strihåret dachs (normal). I dag utgjør Eikskogen en gordonsetter og fire dachs. Alle tisper. Gordonsetteren Tussa, samt dachsene Samba, Hedda og Nora holder alle til i Rygge hos Bjarne Johannessen. Den siste dachsen, Maja, bor i Trondheim sammen med Lene Maria Myhre (datter i huset). Les mer om hundene ved å følge linken over, samt se bilder av dem i vårt galleri.

Vi tilbringer også mye tid på hytta på Tynset i Østerdalen, hvor vi bruker mye tid på jakt og andre utendørsaktiviteter. Bildet øverst på siden er Tronfjellet som ruver over Tynset.

Vi er ivrige jegere selv, og har hovedfokus på å avle frem gode jaktegenskaper, samt bra eksteriør og godt temperament på våre valper. I tillegg til å være gode jakthunder, er også gordonsetter og dachs suverene familiehunder.

Med denne siden ønsker vi presentere våre hunder, samt oppdatere om når vi har valpekull. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hundene

Eikskogen Kennel holder til på besøksadressen Perstubben 3, 1570 Dilling. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-05-15 og som et Enkeltpersonforetak. Eikskogen Kennel driver i bransjene "Dyrepensjonater" og "Kennel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eikskogen Kennel på telefon 69 26 73 27, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eikskogen.no

Besøksadresse Perstubben 3, 1570 Dilling
Postadresse Perstubben 3, 1570 Dilling
 
Epost
erik@eikskogen.no
Telefon
(+47) 69 26 73 27
Mobiltelefon
(+47) 907 59 300

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies