IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Eiken Hytter AS

Eiken Hytter leverer solide norske kvalitetsbygg over hele landet direkte fra egen produksjon. Det er viktig at bygget tilpasses dine ønsker og behov og til deres tomt.

Vis i kart
38 34 87 70
http://www.eikenhytter.no/

Mer informasjon

Eiken Hytter leverer solide norske kvalitetsbygg over hele landet direkte fra egen produksjon. Det er viktig at bygget tilpasses dine ønsker og behov og til deres tomt. Våre bygg produseres i bindingsverk som precuttet byggesett eller produsert som monterte veggseksjoner. De produseres innendørs i tørre produksjonslokaler. Dette gjør vi for å sikre kvalitet på fleksible løsninger. Det spares da mye tid på byggeplassen og dessuten er det en kostnads besparende byggemåte som gjør at du raskt får bygget tett utvendig. Hyttene eller bygget leveres til større og mindre prosjekter tilpasset ditt spesielle behov.

Eiken Hytter AS

holder til på besøksadressen Sol Næringssenter, 4596 Eiken. Foretaket ble startet i 2010-12-15 og som et Aksjeselskap. Eiken Hytter AS driver i bransjene "Hytteprodusenter" og "Hytteutleie". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eiken Hytter AS på telefon 38 34 87 70 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.eikenhytter.no/

Besøksadresse Sol Næringssenter, 4596 Eiken
Postadresse Sol Næringssenter, 4596 Eiken
 
Telefon
(+47) 38 34 87 70
Mobiltelefon
(+47) 905 15 745

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies