IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Eikefjord Helsefarm
Vis i kart
952 41 135
http://www.helsefarmen.com/

Mer informasjon

Eikefjord Helsefarm - Mer info Helsefarmen holder til på en gård ca 6 km fra Eikefjord sentrum, i Flora kommune, retning Stavang. Her tilbyr vi ulike former for alternativ behandling:

● Bowen terapi ● Healing / fjernhealing ● Naturmedisinsk aromaterapi ● D-Tox Spa ● Samtale / veiledning.

har utdanning innen grunnmedisin, anatomi, fysiologi, sykdomslære, patologi, psykologi og kosthold/ernæring. Utdanning innen naturmedisinsk aromaterapi og Bowenteknikken. Healingkunnskapene er et resultat av medfødte evner og en lang livserfaring.

Selve gården ligger på en meget fredfylt plass, med egen badeplass, en hytte vi bruker til både grillkvelder og meditasjonsstunder, det er store utearealer med masse tumleplass for barn, og vi kan tilby turer i skog og mark, eller en rofylt fisketur på sjøen. Kort sagt, her har du alle muligheter til å finne din egen form for ro og avslapning.

Vi retter oss i første rekke mot det private markedet. Videre har vi muligheten til å hjelpe enkeltindivider over hele Norge ved hjelp av fjernhealing.

Tlf: 95241135

Fjernhealing, tlf: 82996515.

Eikefjord Helsefarm

holder til på besøksadressen Skrehaug, 6940 Eikefjord. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-04-03 og som et Enkeltpersonforetak. Eikefjord Helsefarm driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eikefjord Helsefarm på telefon 952 41 135 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.helsefarmen.com/

Besøksadresse Skrehaug, 6940 Eikefjord
Postadresse Tytebærhaugen 10 , Skrehaug, 6940 Eikefjord
 
Telefon
(+47) 952 41 135
Mobiltelefon
(+47) 952 41 135

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies