IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eik Trevare AS

Vis i kart
33 31 00 13
post@eiktrevare.no www.eiktrevare.no/

Mer informasjon

Eik Trevare er en av Vestfolds ledende kjøkkenfirmaer. Vi tror fortsatt på idéen om å kunne tilby god kvalitet til riktig pris. Derfor er vi stolte av å kunne presentere deg for dyktige medarbeidere som vet å nytte de utrolige muligheter som finnes. Vi tar oss tid til å vise deg ulike løsninger og alle tenkelige farger, tresorter og kombinasjoner. Våre kunder er mest folk som har eiet et kjøkken eller bad tidligere og nå vet hvor mye det betyr å legge vekt på akkurat disse delene av hjemmet. Et kjøkken kan virkelig ble et naturlig samlingspunkt hvis løsningen er bra. Kontakt gjerne våre konkurrenter også. Kjøkken og baderomsinnredninger er for viktige til å kjøpe på impuls. Hos oss får du se kombinasjon av praktiske løsninger og spennende, tidløst design.

Eik Trevare AS holder til på besøksadressen Kanalveien 1, 3127 Tønsberg. Foretaket ble startet i 1992-04-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-05-15 og som et Aksjeselskap. Eik Trevare AS driver i bransjene "Baderomsinnredning og -utstyr", "Kjøkkeninnredning" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eik Trevare AS på telefon 33 31 00 13, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eiktrevare.no/

Besøksadresse Kanalveien 1, 3127 Tønsberg
Postadresse Postboks 34, 3106 Nøtterøy
 
Epost
post@eiktrevare.no
Telefon
(+47) 33 31 00 13

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies