IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eidsvoll Dyrebutikk

Vis i kart
63 96 24 10
post@eidsvolldyrebutikk.no www.eidsvolldyrebutikk.no

Mer informasjon

Eidsvoll Dyrebutikk har nå utvidet til dobbelt så stor butikk og vi ligger plassert midt i Sundet, sentrum av Eidsvoll. Vi holder til i den gamle Eidsvoll Blad-bygningen, i trivelige lokaler med husets særpreg og personlighet.

Vi har nå delt inn butikken i egen akvarieavdeling, stor hundeavdeling, katteavdeling, gnager og fugl, samt et eget fôr-rom hvor vi tilbyr ProPlan, Eukanuba og Royal Canin.

I vår 2. etasje har vi egen Hundefrisør som tilbyr vask og stell, napping og klipping.

Vi legger stor vekt på at dyrene våre skal trives og godt stell i store bur.

Eidsvoll Dyrebutikk er medlem av Norges Zoohandleres Bransjeforening, som er en kommersielt uavhengig organisasjon som arbeider for en bedre og faglig dyktigere norsk zoobransje.

Ta gjerne kontatk eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Eidsvoll Dyrebutikk holder til på besøksadressen Wergelands gate 8, 2080 Eidsvoll. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-10-26 og som et Enkeltpersonforetak. Eidsvoll Dyrebutikk driver i bransjen "Dyrebutikker". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eidsvoll Dyrebutikk på telefon 63 96 24 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eidsvolldyrebutikk.no

Besøksadresse Wergelands gate 8, 2080 Eidsvoll
Postadresse Wergelands gate 8, 2080 Eidsvoll
 
Epost
post@eidsvolldyrebutikk.no
Telefon
(+47) 63 96 24 10
Mobiltelefon
(+47) 997 00 162

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies