IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Eidsbugarden AS
Vis i kart
413 86 000
post@eidsbugarden.net www.eidsbugarden.net

Mer informasjon

VELKOMMEN TIL EIDSBUGARDEN

Tradisjonsrike Eidsbugarden hotell ligger vakkert til i vestenden av Bygdin midt i hjertet av Jotunheimen. Dette er overnattingsstedet for deg som ønsker en helt unik opplevelse midt i den Norske fjellheimen.

Eidsbugarden hotell har en lang historie som overnattingssted, og dette har vi forsøkt å ta vare på både i interiør og atmosfære. Vårt mål er at våre gjester skal få en opplevelse ulik det du finner noe annet sted når de besøker vårt hotell. Vi ønsker å være et sted der gjestene blir godt tatt vare på og føler seg hjemme. Et sted der nytelse, varme og gjestfrihet står i fokus. Et sted man ønsker å komme tilbake til, gang på gang.

Eidsbugarden hotell ligger midt i Jotunheimen og er omringet av mektige totusenmeterstopper på alle kanter. Vi ønsker at Eidsbugarden hotell skal huskes som stedet der du utfordret deg selv og prøvde noe nytt. Vårt mål er at våre gjester skal få oppleve hvilken glede det gir å utfordre seg selv og naturen på en sikker måte. Med dette i tankene har vi latt Eidsbugarden være base for en rekke ulike aktiviteter og kurs som vil lære deg å oppleve fjellet fra andre perspektiver og innfallsvinkler.

Kontaktinformasjon

www.eidsbugarden.net

Besøksadresse Eidsbugarden, 2985 Tyinkrysset
Postadresse Postboks 5880 Majorstuen, 0308 Oslo
 
Epost
post@eidsbugarden.net
Telefon
(+47) 413 86 000
Mobiltelefon
(+47) 470 35 000

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies