IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Efaktor AS

Vis i kart
414 21 530
post@efaktor.no www.efaktor.no

Mer informasjon

eFaktor har spesialisert seg på læring via nett, og har bred erfaring med hvordan en best kan utvikle nettbaserte kurs som er spennende, engasjerende og lærerike. Vi tilbyr deg alt du trenger for å komme i gang med egen kursproduksjon for nett, og følger deg opp med råd og praktisk hjelp – når du trenger det.

eFaktor er offisiell norsk og dansk Moodle Partner. Moodle er en av verdens mest anerkjente læringsplattformer basert på åpen kildekode. Denne læringsplattformen brukes av ca. 65 millioner brukere i 218 land på over 66 000 installasjoner pr mars 2013. eFaktor har oversatt og vedlikeholder språkpakkene for norsk bokmål. Moodle finnes derfor komplett oversatt til norsk.

Vår erfaring med læring via nett strekker seg over 14 år tilbake i tid. I dette tidsrommet har feltet vært i en rivende utvikling og vi ser læring via mobile enheter som det neste store kvantespranget. Med solid pedagogisk forankring følger vi selvsagt godt med og er forberedt – også for morgendagens læringsformer. Med oss på laget er du derfor sikret at du får den den støtte du måtte trenge når kompetanse bygges i egen bedrift / organisasjon.

Kontaktinformasjon

www.efaktor.no

Besøksadresse Brubakken 2, 2615 Lillehammer
Postadresse Brubakken 2, 2615 Lillehammer
 
Epost
post@efaktor.no
Telefon
(+47) 414 21 530
Mobiltelefon
(+47) 414 21 530

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies