IO.NO

Fullversjon Nytt søk

EET Nordic AS

Vis i kart
eet@eet.no www.eet.no

Mer informasjon

EET Nordic EET Nordic Norge A/S er den Norske delen av EET Nordic konsernet som har kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland, Frankrike, Italia og Spania. I Norge har EET vært etablert siden 1990. Vi har 35 medarbeidere med høy kompetanse, som sørger for at du får det du trenger til avtalt tid. EET Nordic konsernet har 150 medarbeidere med en omsetning på 800 millioner NOK. EET Norge holder til i Vekstsenteret på Skullerud sammen med en rekke andre IT-bedrifter EET sin strategi er å være en breddedistributør av komponenter, periferi og reservedeler til PC’er, skrivere, servere, notebooks og annet PC relatert utstyr. Hos oss vil du finne mange kjente merkevarer som HP, Brother, Western Digital, IBM, Hitachi, Tandberg Data, BenQ, Olympus, MicroStorage, MicroMemory, Veritas, CA, Logitech, Umates, Imation, Epox, Intel, Plextor, Axis, 3Com, Linksys, MicroBattery mfl. Våre medarbeidere er kundeorienterte, med stor vekt på produktspesialister og teknikere som supporterer våre løsninger. Mange av våre selgere og teknikere har jobbet i bansjen siden XT og AT var kjente begreper (eller slutten av 80 tallet for de som ikke har denne erfaring). Kvalitet er et begrep som står sentralt i EET sin organisasjon og med kvalitet mener vi at kunden skal være fornøyd hver gang han/hun henveder seg til oss.

EET Nordic AS holder til på besøksadressen Olaf Helsethv 6, 0694 Oslo. Foretaket ble startet i 1997-06-24 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-06-27 og som et Aksjeselskap. EET Nordic AS driver i bransjen "Holdingselskaper". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med EET Nordic AS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eet.no

Besøksadresse Olaf Helsethv 6, 0694 Oslo
Postadresse Postboks 44 Bogerud, 0621 Oslo
 
Epost
eet@eet.no
Telefaks
(+47) 22 74 20 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies