IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Eduviva AS

Vis i kart
971 98 787
firmapost@eduviva.no www.eduviva.no

Mer informasjon

ForretningsidéTilby kunnskapingstjenester til privat og offentlig sektor Tilføre våre kunder merverdi ved å fokusere på kompetansefremmende tiltak Skape forsprang gjennom kunnskapsdeling

Ved vårt valg av firmanavn signaliserer vi at vi er opptatt av at læring og opplæring er prosesser som pågår hele livet, og over alt.

Tjenester Våre tjenester er alle innrettet mot etablering og vedlikehold av effektive læringsprosesser. Alle tjenesteområdene i Eduviva AS bygger på en helhetstenkning og et moderne læringssyn.

Eduviva AS leverer ferdige tjenester og skreddersøm. Eduviva AS kan inngå langsiktige kontrakter med samarbeidende miljøer.

Markedsområde Selskapet har forretningsadresse i Lærdal, og vi holder til i Lærdal, på Voss og i Vik. Hovednedslagsfeltet er Sogn og Fjordane, Hordaland og Oslo-området, men vi påtar oss oppdrag i hele landet.

Kompetanse Personene bak Eduviva AS har lang erfaring fra opplæring, forretningsutvikling, ledelse, idrett og forskning. Eduviva AS samhandler med kompetansemiljøer innen næringsliv, offentlig forvaltning og i universitets-/høyskoler.

Eduviva AS holder til på besøksadressen Hansegardsvegen 1, 6887 Lærdal. Foretaket ble startet i 2003-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-01-20 og som et Aksjeselskap. Eduviva AS driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Eduviva AS på telefon 971 98 787, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.eduviva.no

Besøksadresse Hansegardsvegen 1, 6887 Lærdal
Postadresse Postboks 106, 6886 Lærdal
 
Epost
firmapost@eduviva.no
Telefon
(+47) 971 98 787

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies