IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Edlandsporten AS

Produsent av garasjeporter og dører.

Vis i kart
51 57 51 03
christian.ormoy@Edlandsporten.no www.edlandsporten.no

Mer informasjon

Martin Edland produserte sin første leddport i 1970, og det var den første i sitt slag i Norge. Fra dette pionerarbeid på 70-tallet har Edland bygd opp en topp moderne produksjonsbedrift for garasjeporter på Forus ved Stavanger. Garasjeporten er ikke lenger den glemte “nødvendighet”, men er blitt et blikkfang og den lille prikken over i’en som understreker helheten.

Edlandsporten har vært en ledende bedrift i utviklingen av den moderne garasjeport – og selger kvalitetsporter både for hjemmemarkedet og for eksport.

Alle portene er forsynt med kraftige hengsler og beslag, og kan opereres manuelt eller automatisk – de er lette å håndtere og er sikre i bruk.

Edlandsporten leveres i mange forskjellige mønstervarianter. Til de fleste mønster leveres sidedører og isolerte hoveddører i samme design. Dette gir et vakkert og enhetlig preg på hus og garasjeanlegg.

Uansett mønstervariant og materialvalg – lykke til med ditt valg av Edlandsporten!

Edlandsporten AS holder til på besøksadressen Fabrikkveien 6, 4033 Stavanger. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1988-04-17 og som et Enkeltpersonforetak. Edlandsporten AS driver i bransjene "Bygningsartikler - Produksjon", "Dører og vinduer - Produksjon" og "Garasjer og portsystemer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Edlandsporten AS på telefon 51 57 51 03, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.edlandsporten.no

Besøksadresse Fabrikkveien 6, 4033 Stavanger
Postadresse Fabrikkveien 6, 4033 Stavanger
 
Epost
christian.ormoy@Edlandsporten.no
Telefon
(+47) 51 57 51 03
Telefaks
(+47) 51 80 02 48

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies