IO.NO

Fullversjon Nytt søk

EDB BP

Som Norges største IT-selskap har EVRY omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv.

Vis i kart
23 14 50 00
06500
info@evry.com www.evry.com

Mer informasjon

Som Norges største IT-selskap har EVRY omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv, finanssektoren og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor.

EVRYs kontor på Fornebu utenfor Oslo. EVRY står bak en rekke innovasjoner som har endret og forenklet folks måte å bruke tjenester i samfunnet på.

Over fire millioner mennesker i Norden bruker daglig tjenester som EVRY leverer. Hver eneste time, hele døgnet logger noen seg inn i nettbanken, henter fram viktige dokumenter på jobben eller sjekker når neste tog går hjem.

EVRY har ansvaret for omtrent en tredel av alle IT-tjenesteleveranser i Norge. Vi har et stort antall kunder både i offentlig sektor og privat næringsliv, som for eksempel: DNB, Telenor, Posten Norge, Sparebank 1 Gruppen, Statoil, Hydro, Storebrand, Gjensidige, Oslo kommune, Trondheim kommune og NAV.

Du møter blant annet på EVRY når du:

Mottar en hentelapp fra Posten via SMS
Gjør et oppslag i Folkeregisteret
Henter eResepten på et apotek
Mottar skatteoppgjøret fra Skatteetaten
Søker barnehageplass
Gjør et oppslag i motorvognregisteret
Bruker nett, kort eller mobile banktjenester
Signerer med elektronisk signatur i nettbanken

Fornyer samfunnet

Den digitale revolusjonen gjør at vi tar i bruk nye elektroniske tjenester på stadig flere områder. Vi kan skaffe oss informasjon, bestille varer og tjenester eller utføre offentlige oppgaver når vi måtte ønske det. EVRY muliggjør dette og bidrar således til å forandre livet og arbeidsdagen til mange. Nye forretningsmodeller endrer konkurransen i mange markeder. Manuelle tjenester eller arbeidsoppgaver blir automatisert og digitalisert. Vi har bare sett starten på det som kan skapes av ny anvendelse av teknologi. Styrket kompetanse, høyere krav

Vi har bygget opp en organisasjon som kan tilpasses lokale utfordringer, men er like fleksibel og effektiv som et stort og internasjonalt selskap. Vi tilbyr de beste løsningene både til de store og komplekse kundene, og til mindre bedrifter som er på jakt etter hyllevarer. Muligheten til å spille på lokalkjennskap og trekke veksler på internasjonale ressurser stiller oss i en unik posisjon hvor innovasjon og fornyelse kommer til gode for kunder og sluttbrukere.

Økt utbredelse av teknologi, høyere generell IT-kompetanse og en gjennomgående digitalisering av samfunnet gjør at brukerne også stiller høyere krav til løsningene de skal bruke. Vi vil ikke slå oss til ro med bare å være størst.

Teknologi er ikke bare data, det er en del av folks liv. EVRY jobber hver dag for å gjøre det visjonen vår sier: Embrace infinite opportunities. Selskapet har nå 10 000 ansatte og er representert i 50 byer i Norden med hovedvekt på Norge og Sverige.

I tillegg har selskapet virksomhet i India og Ukraina som bidrar med betydelig leveranser til nordiske kunder, i tillegg til å levere tjenester i andre europeiske land og i USA.

EDB BP holder til på besøksadressen Snarøyveien 30 A, 1360 Fornebu. Foretaket ble startet i 1983-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-10-18 og som et Allmennakesjeselskap. EDB BP driver i bransjene "Databehandling" og "Holdingselskaper". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med EDB BP på telefon 23 14 50 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.evry.com

Besøksadresse Snarøyveien 30 A, 1360 Fornebu
Postadresse Postboks 4, 1330 Fornebu
 
Epost
info@evry.com
Telefon
(+47) 23 14 50 00
Vakttelefon
(+47) 06500
Telefaks
(+47) 22 16 56 35

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies