IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ebriola AS

Vis i kart
971 87 181
post@ebriola.no hwww.ebriola.no

Mer informasjon

Velkommen til Ebriola!

Totalleverandør fyring.
Som leverandør av ovner, peiser og piper kan vi være din totalleverandør innen fyring. Vårt hovedfelt er Hallingdal, men vi leverer over hele landet til konkurransedyktige priser. Send mail eller ring oss for å få tilbud!

Skorsteinsrehabilitering.
Med egen faglært skorsteinsbygger, kan vi rehabilitere piper, både med nye innerrør, og utvendige synlige deler av pipa. Vi gir gjerne tilbud på slike oppdrag, så ta kontakt.

Ovner og peiser.
Ebriola kan gi deg et komplett tilbud på ovner og peiser fra Hwam, Dovre og Wiking. Velkommen innom for å se vår utstilling, eller ta kontakt. Vi gir deg et godt tilbud på ovner og også på tilbehøret du trenger. Vi gir deg også tilbud på komplett montering inkludert fjerning av den gamle ovnen om du ikke bor for langt unna. Våre dyktige montører vil gjøre jobben på en trygg og skånsom måte. Vi er hovedforhandler i Buskerud av kvalitetsovnene fra Hwam med automatisk trekkregulering (automaticTM), der det er dokumentert at du sparer 40% på vedforbruket sammenlignet med tilsvarende ovner uten denne automatikken. Kom innom å få dette demonstrert.

Skyvedørsgarderober.
Vi kan gi deg tilbud på skreddersydde kvalitetsgarderober med egen designer til konkurransedyktige priser. Kom gjerne innom å se vår utstilling, eller ta kontakt.

Sauna og softub.
Også Sauna i flere størrelser som byggesett kan vi levere, samt Softub badebasseng til helårsbruk så vel ute som inne. Kom innom å få dette demonstrert.

Espegard Bålpanner med alt tilbehør.
Vi forhandler de populære originale bålpannene fra Espegard. Overrask familien med en slik bålpanne til kveldens samlingsstund med grilling og kos. Nå også med praktisk oppbevaringskasse. Også disse kan sendes over hele landet, be om tilbud!

Kontaktinformasjon

hwww.ebriola.no

Besøksadresse Torpovegen 50, 3579 Torpo
Postadresse Torpovegen 50, 3579 Torpo
 
Epost
post@ebriola.no
Telefon
(+47) 971 87 181
Mobiltelefon
(+47) 905 09 726

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies