IO.NO

Fullversjon Nytt søk
E. Folland Maskinstasjon AS

Vi tar jobben grav-alvorlig

916 50 777
post@follandmaskin.no www.follandmaskin.no

Mer informasjon

E Folland Maskinstasjon ble etablert i 1964 av Erik E. Folland ved Kårvåg i Averøy kommune. I 2008 ble selskapet omorganisert til E. Folland Maskinstasjon AS. Entreprenørselskapet tar oppdrag som tomtearbeider, veibygging, fjellarbeider og kommunaltekniske arbeider. Vi utfører også alt innen betongsaging, kjerneboring, meisling og riving av betongkonstruksjoner og bygninger. Oppdragsgivere er bedrifter, private, kommuner og staten.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett for grunn- og terrengarbeider i tiltaksklasse 2 samt miljøsanering i tiltaksklasse 1. Vi har ADK-sertifisert personell og bergsprengingsledere.

E. Folland Maskinstasjon AS

holder til på besøksadressen 6530 Averøy. Foretaket ble startet i 2008-05-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-07-28 og som et Aksjeselskap. E. Folland Maskinstasjon AS driver i bransjene "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Maskinentreprenører". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med E. Folland Maskinstasjon AS på telefon 916 50 777, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.follandmaskin.no

 
Epost
post@follandmaskin.no
Telefon
(+47) 916 50 777

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies