IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Dunlop Hiflex AS

Vis i kart
23 00 48 00
gkl.tiller@gkl.no www.dunlophiflex.no

Mer informasjon

Dunlop Hiflex AS inngår i Alfagomma konsernet som er en av verdens ledende slangeprodusenter og er representert i alle verdensdeler.

Dunlop Hiflex er også Europas ledende leverandør av Slanger & Kuplinger. Vi produserer slangeenheter, transportbånd og vinsjer ihht. kundens spesifikasjoner. Dunlop Hiflex AS trykktester slanger og utfører service på transportbånd og transmisjonsprodukter. Gjennom våre avdelinger og forhandlere over hele landet, selger vi til produsenter og sluttbrukere. De viktigste brukergruppene finnes innen Offshore & Marine, industri, anleggs- og gruve-virksomhet, verksteder og skipsbygging.

Våre samarbeidspartnere og kunder skal inngå i våre langsiktige og strategiske planer. Dunlop Hiflex AS skal også legge forholdene til rette, slik at våre samarbeidsparnere kan drive lønnsomt. Vi dekker markedets behov for tjenester og produkter innen vårt sortiment i Norge.

Dunlop Hiflex AS holder til på besøksadressen Østre Rosten 70, 7075 Tiller. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Dunlop Hiflex AS driver i bransjen "Veidrift". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Dunlop Hiflex AS på telefon 23 00 48 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dunlophiflex.no

Besøksadresse Østre Rosten 70, 7075 Tiller
Postadresse Postboks 174 Kalbakken, 0903 Oslo
 
Epost
gkl.tiller@gkl.no
Telefon
(+47) 23 00 48 00
Telefaks
(+47) 23 33 86 90

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies