IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Drømmekjøkkenet

”Hverdagsglede er vel når vi midt i hverdagen, innser hvor bra vi har det.”

Vis i kart
72 88 94 94
oystein@drommekjokkenet.no www.drommekjokkenet.no

Mer informasjon

Velkommen til Drømmekjøkkenet

Den 25. mars 1929 grunnla Albin Svensson Ballingslövs Träförädling. Den første bestillingen kom fra en bygård som ville ha vinduer. Ingen kunne vel den gangen ane at Ballingslöv noen decennier senere skulle være en av Sveriges største og mest fremgangsrike kjøkkenbedrifter. Drømmekjøkenet har vært på det norske markedet i 30 år.

Frem til begynnelsen av 1940-tallet produserte Ballingslöv alle typer innredninger, men i 1941 fikk Albin den lysende ideen å standardisere kjøkkeninnredningen ved å produsere den i ferdigmonterte moduler som kunne settes sammen etter kundens behov. Dette var helt nytt og ble straks en stor suksess.

Kjøkkenfabrikken ligger i det idylliske Ballingslöv, like nord for Hässleholm. Her er det tradisjon for å lage fine og funksjonelle møbler fra mange år tilbake. Derved kan kyndig arbeidskraft rekrutteres til det som i dag er en hypermoderne fabrikk, men allikevel fortsatt med en dyp foredling av alle de flotte treslagene som finnes i Ballingslövs sortiment - en bearbeiding som krever stor håndverksmessig dyktighet. Vi mener at det synes og føles på de flotte detaljarbeidene at her har en stolt håndverker delt sin kunnskap med oss. La gjerne hånden gli over de flotte tredørene samt den så omsorgsfullt gjennomførte overflatebehandlingen.

Se vår hjemmeside for å finne din nærmeste forhandler!

Drømmekjøkkenet holder til på besøksadressen Kvenildveien 5, 7072 Heimdal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-06-15 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Drømmekjøkkenet driver i bransjene "Baderomsinnredning og -utstyr", "Kjøkkeninnredning" og "Møbler og innredningsartikler - Engros". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Drømmekjøkkenet på telefon 72 88 94 94, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.drommekjokkenet.no

Besøksadresse Kvenildveien 5, 7072 Heimdal
Postadresse Postboks 254 Heimdal, 7474 Trondheim
 
Epost
oystein@drommekjokkenet.no
Telefon
(+47) 72 88 94 94
Telefaks
(+47) 72 88 99 83

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies