IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Drøbak Malermesterservice AS

Vis i kart
64 93 40 00
post@dmms.as www.dmms.as

Mer informasjon

Velkommen til Drøbak Malermesterservice AS

Vårt kompetanseområde/erfaring ligger innenfor alt av malerarbeider utvendig og innvendig i tilegg til tapetsering og legging av vinyl og linoleums gulv.

Vår målsettning som bedrift er å bygge opp en fast kundekrets, hvor vi skal yte personlig service basert på solid fagkunnskap og et høyt servicenivå. Dette vil vi oppnå ved å følge opp våre kunder ekstra godt, slik at vi kan bygge opp et gjensidig tillitsforhold. Vi skal også vise våre kunder av vår bedrift er markedsorientert, slik at de kan være trygge på at produktet/tjenesten blir slik de forventer.Vi vil holde ansatte fagelig oppdaterte slik at du som kunde skal få et slutt produkt som du kan være stolt av.

Vi ønsker også å ha omtanke og respekt for våre kunder. Firmaet betjener både offentlig og privat sektor samt borettslag.

Drøbak Malermesterservice AS holder til på besøksadressen Holterveien 4 B, 1448 Drøbak. Foretaket ble startet i 2006-08-23 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-09-26 og som et Aksjeselskap. Drøbak Malermesterservice AS driver i bransjen "Malertjenester". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Drøbak Malermesterservice AS på telefon 64 93 40 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dmms.as

Besøksadresse Holterveien 4 B, 1448 Drøbak
Postadresse Holterveien 4 B, 1448 Drøbak
 
Epost
post@dmms.as
Telefon
(+47) 64 93 40 00
Mobiltelefon
(+47) 911 50 149

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies