IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Driftsassistansen I Hedmark

DiH kan blant annet tilby veiledende og utførende bistand til medlemmene innen: Drift av vann- og avløpsanlegg Planlegging og utredning Byggherrestøtte i prosjekter Andre forvaltningsmessige oppgaver Industripålsipp til kommunalt avløpsnett Internkontroll og kvalitetssikringssystemer Informasjon, kurs, nettverksbygging og samarbeid Akkreditert prøvetaking

Vis i kart
62 54 37 00
www.dih.no www.dih.no

Mer informasjon

Velkommen til Driftsassistansen I Hedmark!

Om DiH

DiH ble etablert i 1991 med formål å fungere som et felles kompetanseorgan for medlemmene innen teknisk drift på avløpssektoren. Fra 1998 ble virksomheten utvidet til også å omfatte vannforsyning. I dag er alle kommunene og interkommunlae selskap i Hedmark medlemmer.

Formål DiH’s formåll er å fungere som et felles kompetanseorgan for medlemmene innen forvaltning, teknisk drift og miljøspørsmål innen fagområdene vann og avløp. Virksomheten skal bestå av blant annet veiledende og utførende bistand til hvert enkelt medlem innen:

Drift av vann- og avløpsanlegg
Planlegging og utredning
Byggherrestøtte i prosjekter
Andre forvaltningsmessige oppgaver

Organisering DiH ledes av et årsmøte og et styre. Årsmøtet er DiHs øverste organ. For mer informasjon om DiH, se vedtektene, handlingsplan og strategiplan i menyen til venstre på siden.

Driftsassistansen I Hedmark holder til på besøksadressen Vangsvegen 143, 2321 Hamar. Foretaket ble startet i 2009-11-17 og som et Fli. Driftsassistansen I Hedmark driver i bransjene "Vann- og avløpstjenester" og "Vannbehandlingsanlegg og -utstyr". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Driftsassistansen I Hedmark på telefon 62 54 37 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dih.no

Besøksadresse Vangsvegen 143, 2321 Hamar
Postadresse Postboks 4065, 2306 Hamar
 
Epost
www.dih.no
Telefon
(+47) 62 54 37 00
Telefaks
(+47) 62 54 37 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies