IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Drammen Søvnklinikk AS
Vis i kart
458 64 281
www.drammensovnklinikk.no

Mer informasjon

Vi tilbyr rask utredning og behandling dersom du har en søvnlidelse.

Mange sliter med dårlig søvn. Dette kan gi alvorlige helsemessige plager for den som er rammet.

Vanlige sykdommer som for eksempel høyt blodtrykk, diabetes, depresjon, forstyrrelse i hormonbalansen etc. kan i mange tilfeller skylles søvnapné. Selv fagfolk er ofte ikke klar over denne sammenhengen.

Obstruktiv søvnapné skjer når luftpassasjen lukker seg i svelget, slik at man ikke klarer å puste. Dette skjer ubevisst under søvn. For ikke å bli kvalt skjer hyppige oppvåkninger. De som er verst rammet kan ha opp til 100 slike episoder per time.

Mange opplever å stå i helsekø for å få hjelp. Vårt mål er å tilby søvnutredning omgående. Dersom det viser seg at det dreier seg om obstruktiv søvnapnè, iverksettes behandling raskt. Innen 2 uker skal en søvnmåling være gjennomført og behandling igangsettes umiddelbart etter at resultatet er analysert.

Drammen Søvnklinikk AS

holder til på besøksadressen Tordenskiolds gate 22, 3044 Drammen. Foretaket ble startet i 2014-01-30 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Drammen Søvnklinikk AS på telefon 458 64 281 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.drammensovnklinikk.no

Besøksadresse Tordenskiolds gate 22, 3044 Drammen
Postadresse Tordenskiolds gate 22, 3044 Drammen
 
Telefon
(+47) 458 64 281

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies