IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Drågen Smokehouse AS

Røyka laks og ørret på gamlemåten!

Vis i kart
958 64 425
post@draagensmokehouse.com www.draagensmokehouse.com/

Mer informasjon

Vårt mål var å produsere den beste røkte laksen i Norge, vi mener nå å ha nådd det målet.

Det var daglig leder Petter Aune som satte seg det målet. Petter Aune har i mange år drevet Fisk & Frisk og er velkjent i Norge for “fiskebilen” som har kjørt rundt på ulike torg og solgt fisk og skalldyr.

Petter så seg lei av den dårlige kvaliteten, av “røkt laks” som finnes på markedet. Noe av det har ikke engang vært i nærheten av røyk, noe har faktisk blitt røkt, (liggende på stålhyller), av fabrikerte røykmaskiner. En mindre hengt, under og etter røking. Dette er viktige detaljer som invirker på både smak, kvalitet, farge og tekstur. Petter har også kommet fram til urter (som blir plukket av oss selv lokalt i Bud) som gir vår laks en smaksopplevelse som smelter i munnen. Du glemmer ikke smaken…….

Hos oss røyker vi med 100% rent tre og urter. Laksen henges og alt gjøres for hånd fra første stund. Laksen hentes av oss på Aukra og blir behandlet innen 24 timer!! Laksen blir aldri fryst. Dette er world class produkt, det finnes i dag meget få røykerier igjen som ligger på dette nivå, vårt mål er å være nr 1 !!

Vi leverer til bedrifter og privatpersoner!

Vi er også DEBIO godkjent!

Kontaktinformasjon

www.draagensmokehouse.com/

Besøksadresse Drågen, 6430 Bud
Postadresse Nedre Haukåsveien 67, 6440 Elnesvågen
 
Epost
post@draagensmokehouse.com
Telefon
(+47) 958 64 425
Mobiltelefon
(+47) 958 64 425

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies