IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Downhill Travel

Vis i kart
69 33 33 36
info@downhilltravel.net www.downhilltravel.net

Mer informasjon

Velkommen til Italia, Europas vakreste land!

Kan man leve et helt liv uten å se Venezia, Firenze og Roma? Kan man leve en helt liv uten å ha stiftet bekjentskap med etruskiske bronser, romerske amfiteatre, landskapet i Toscana, Alpenes og Dolomittenes majestetiske fjelltopper, italienske middelalderlandsbyer, kunstverk fra renessansen, svulstige barokkirker, Amalfi-buktens betagende utsikt, solen som skinner over Apulia og Basilicata eller Po-slettens fruktbare åkrer og enestående byer? Og for ikke å snakke om maten og vinen… Italiareisende som Goethe, H. C. Andersen og Henrik Ibsen ville nok ha svart et rungende Nei! Og alle de millioner reisende som hvert år besøker landet, forteller vel sitt - man må ikke gå glipp av Italia!

Bryllup i Italia

Toscana

Roma

Garda sjøen

Slotts ferie

Se vår hjemmeside for oversikt over våre reisemål Downhill Travel/Italiaspesialisten.

Etter mange år i Italia har vi bygget et stort nettverk av leverandører og vi kan idag tilby mer en 6.000 overnattings steder over hele dette fantastiske landet, Italia.Landet som har en fantastisk kystlinje på begge sider og 20 regioner som alle tilbyr flott natur, kultur og historie, Hvis vi legger til god mat og vin + smilende Italienere som gjør alt for at vi skal ha et flott opphold i deres land så er det ikke mange destinasjoner igjen i verden som kan sammenlignes med dette vakre landet.

Italia er et kulturlandskap som er preget av menneskers kamp for å overleve gjennom årtusener. Likevel finnes det ennå en rekke steder der mennesker aldri har forsøkt å temme naturen.

For mer informasjon om oss se www.downhilltravel.no

Downhill Travel holder til på besøksadressen Åsgårdveien 9, 1671 Kråkerøy. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-09-21 og som et Enkeltpersonforetak. Downhill Travel driver i bransjen "Reisebyråer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Downhill Travel på telefon 69 33 33 36, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.downhilltravel.net

Besøksadresse Åsgårdveien 9, 1671 Kråkerøy
Postadresse Åsgårdveien 9, 1671 Kråkerøy
 
Epost
info@downhilltravel.net
Telefon
(+47) 69 33 33 36
Mobiltelefon
(+47) 984 42 675

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies